Mezeinket a

készítette
A BikeZone weblapjának tárhelyét
a

biztosítja.


A sport frissességével üdvözlünk az oldalon!

Következő rendezvények, versenyek:
2017.08.06.

XVII. Bükk Hegyikerékpár Maraton - Felsőtárkony2017.08.27.

XVI. Mátra Maraton - Gyöngyös-Sástó Oxygén Adrenalin Park


Bike-Zone utánpótlás nevelés

A Bike-Zone kerékpáros egyesület másfél évtizedes múltjára, tapasztalatára építve elhatároztuk, hogy megerősítjük az utánpótlás korú csapatunkat. Kifejezetten versenyre felkészítő irányultsággal tartunk edzéseket 2013 óta, általános iskola alsó tagozatos gyerekek számára, ahol a gyerekek nem átlagos szinten sajátítják el a kerékpár kezelését, miközben egy szuper társaságban tanulják a sportszerűséget és a versenyszellemet. A kerékpársporton belül a XCO és XCM (mountain bike) szakág felé orientálódtunk, és az edzések tematikája is e területek sajátosságaira épül.

A rendszeres, kitartó edzéseknek és a tehetséges gyerekeknek köszönhetően már az első évben nagyon sok dobogós hely mellett, az XCO U9 kategória országos bajnoki címét is sikerült megszereznünk - mind leány, mind fiú kategóriában -, ami megfelelő önbizalmat és erőt ad a folytatáshoz.Évről évre egyre messzemenőbb célokat szövögetünk az utánpótlás csapatunk minden egyes tagjának, amihez egyre több támogatót is sikerült megnyernünk. Gödöllő város Önkormányzata és a Magyar Kerékpáros Szövetség - mint fő támogatóink - mellett, több cég, gazdálkodó szervezet is támogat minket különböző formában.

A kerékpár idényjellegű tevékenység, azonban a felkészülés és az edzések egész évben zajlanak. Az esős, csapadékos napokat kivéve az év minden szakában tartunk kültéri edzéseket. A fiataloknál elsősorban a kerékpár kezelési technikára, a sebességre-gyorsításra és az erőfejlesztésre összpontosítunk edzéseinken, amiket a téli időszakban sem hagyunk el.Csapatépítés. Talán a legfontosabb feladat és minden edzésnek része kell, hogy legyen. Olyan edzéseket tartunk és szeretnénk tartani a jövőben is, amit a gyerekek az első perctől az utolsóig élveznek és befejezés után már a következő edzést várják. A sikerélmény és a tartalmasan együtt töltött idő olyan erős csapattá formál minket, ami a legjobb alapokat teremti meg a versenyekre való felkészüléshez.

Az edzéseket célirányosan alsó tagozatos általános iskolások számára szervezzük és rendezzük. Tavaszi-nyári időszakban heti két-három alkalommal, az őszi-téli időszakban heti egyszer, hétvégén.Jelentkezni lehet a Bike-Zone kerékpáros egyesület bármely elérhetőségén.


Szereplés a médiában:

2014. december 2.

2014. augusztus 12.

2014. június 3.

2014. május 13.

2014. április 29.

2014. március 4.

2014. február 18.

2014. február 11.

2014. január 28.Az oldal megtekintéséhez ajánlott az 1024x768-as vagy ennél nagyobb felbontás. Frissítve: 2017. július 13.